Potrošni materijal

Toneri i Ketridži

U zavisnosti od tehnologije, namene i obima štampe, savetujemo vas pri izboru najboljeg rešenja za Vašu kompaniju

Identicus nudi raznovrsnu selekcija koja uključuje visokokvalitetne originalne tonere i kertridže kao i kompatibilne odnosno zamenske tonere za različite brendove štampača.  Nudimo vam sve što vam je potrebno za održavanje optimalne štampe i kopiranja u okviru vašeg poslovanja.

Toneri koje distribuiramo su sertifikovani odgovarajućim standardima kvaliteta i sertifikatima: ISO/IEC 19752:2017ISO/IEC 19798:2017ISO 14001:2004; ISO 9001:2008; STMC; MSDS čime osiguravamo kvalitet proizvoda koje vam isporučujemo.

OEM

OEM (Original Equipment Manufacturer) toneri i kertridži – original toneri i kertridži čiji su proizvođači ujedno i proizvođači štampača. Iako najskuplja opcija ovi originalni toneri i ketridži garantuju vrhunski kvalitet štamparskog otiska kao i broj odštampanih strana.

For Use

For Use (Kompatibilni) toneri i ketridži - potpuno novi toneri i kertridži sa garancijom od godinu dana. Proizvode ih fabrike koje nisu proizvođači štampača i predstavljaju odličan izbor za svakodnevnu štampu upoređujući njihovu cenu sa originalnim tonerima i ketridžima.

Kontaktirajte nas

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo da pronađemo pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih mogućnosti.