Oprema

Botlr

U svetu gde su preciznost i ušteda vremena od suštinskog značaja, Identicus sa oduševljenjem predstavlja Botlr, poluautomatski aplikator etiketa za boce i tegle.

Predstavljamo vam vrhunsku mašinu za etiketiranje okruglih boca i pakovanja. U svetu gde su preciznost i ušteda vremena od suštinskog značaja, Identicus sa oduševljenjem predstavlja Botlr, poluautomatski okrugli aplikator etiketa za flaše. Botlr je napravljen da pojednostavi i ubrza proces označavanja skalenih okruglih flasa. Njegova patentirana tehnologija omogućava Botlr-u da neprimetno meri prečnik boce, negirajući potrebu za ručnim unosom dimenzija etikete. Umesto naprenih podesavanja dovoljno je raspakivanjne Botlr uređaja, pričvršćivanje rolne etikete i praćenje jednostavnih znakova na ekranu. 

Bez obzira da li se upuštate u oblast pića, kozmetike, farmaceutskih proizvoda ili drugog sektora, Botlr se prilagođava vašim zahtevima. Mašina sa lakoćom rukuje bocama i okruglim pakovanjima prečnika od 13 mm do 120 mm, potpuno neopterećena ograničenjima dužine samog pakovanja. Prelazak na različite etikete i veličine boca traje manje od 2 minuta, pružajući neuporedivu fleksibilnost u odnosu na druga rešenja.

Kontaktirajte nas

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo da pronađemo pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih mogućnosti.