Potrošni materijal

Etikete

Koristimo samolepljive papire najpriznatijih svetskih proizvođača vrhunskih karakteristika

Sve etikete – nalepnice prema vašem zahtevu isporučujemo u rolni ili u tabacima. Za sve proizvedene etikete posedujemo sertifikat o kvalitetu sirovine.

U skladu sa vašim potrebama i zahtevima u mogućnosti smo da vam ponudimo dve kategorije samolpeljivih etiketa – nalepnica: blanko i kolor etikete. Obe kategorije imaju primenu u proizvodnim i neproizvodnim delatnostim. 

Blanko etikete u rolni

Blanko etikete u rolni

Zavisno od vaših potreba i namena gde se blanko etikete/nalepnice koriste i uslova manipulacije proizvoda koji se obeležavaju, predlažemo vam kompletno rešenje kada je u pitanju odgovarajući material i lepak konkretne etikete/nalepnice. Na raspolaganju vam je čitav spektar materijala i boja.

Blanko etikete A4

Blanko etikete A4

Naše blanko etikete/nalepnice A4 formata savršene su za sve laserske i ink-jet štampače, mašine za kopiranje, laserske štampače u boji i mašine za kopiranje u boji. Mogućnost velikih brzina štampanja zahvaljujući izuzetno ravnom sloju. Vrlo lako se lepe i čvrsto drže za zalepljenu podlogu.

Kolor etikete

Kolor etikete

Pored programa blanko etiketa/nalepnica, nudimo vam i program kolor etiketa/nalepnica. Optimizovan proces štampe uz najmodernije mašine i kvalitetne materijale osiguraće njihovu postojanost. Ukoliko pripremu radite interno za procenu cene dovoljno je da od vas dobijemo vektorsku pripremu izgleda i definisanu vrstu materijala na kome se nalepnice izrađuju.

Materijali

Na zahtev kupca, samolepljive etikete/nalepnice mogu biti izrađene od različitih materijala

Kontaktirajte nas

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo da pronađemo pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih mogućnosti.