Potrošni materijal

Pressure seal

Koriscenjem Pressure Seal obrazaca izbacite potrebu za upotrebom koverata i budite uvereni da je vaša pošiljka sigurna.

Pressure seal obrazac ili papir za jednolisno kovertiranje predstavlja jedan od najsigurnijih načina slanja dokumentacije između preduzeća ili klijentima. Ovi obrasci obično se koriste za poverljive dokumente kao što su platni spiskovi, fakture, izjave i drugi. 

Papir se isporučuje unapred narezan na listove veličine A4 ili 12″, i sadrži nanos hladnog lepka. Papir se savija prilikom kovertiranja prilikom čega se delovi papira na kojima se nalazi lepak, tehnologijom hladnog valjanja pod pritiskom koju poseduju mašine za jednolisno kovertiranje, prevlače preko valjka mašine i na taj način se delovi papira koji su bili obloženi lepkom spoje pri čemu od jednog lista papira nastaje koverta.

Konfiguracije preklopa koje su najčešće i koje se mogu koristiti na svim mašinama za jednolisno kovertiranje iz IDenticus ponude

z fold

Z Fold

c fold

C Fold

v fold

V Fold

EZ Fold

EZ Fold

Double Fold

Double Fold

Kontaktirajte nas

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo da pronađemo pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih mogućnosti.