• Home
  • DigiTalk Connect Event

U Beogradu je 21.10.2021. održan prvi DigiTalk Connect event na kojem je bilo preko 130 ljudi iz marketinga, IT, Telekomunikacija, financija, medija itd.

Kompanija Epson uz podršku partnera – kompanije IDenticus podržala je event i predstavila Epson print rešenje za akreditacije sa štampom na licu mesta. Štampanjem akreditacija na licu mesta dobili smo to da su svi prijavljeni dobili svoje akreditacije istog trenutka kada su rekli svoje ime i prezime (štampaču treba samo 3 sekunde da ispiše akreditaciju), čime smo postigli da se podigne kvalitet samog eventa i da nema nepotrebnog čekanja u redovima za svoju akreditaciju. Isto tako postigla se ušteda jer nije bilo nepotrebnog viška akreditacija (uvek se dogodi da se neko ne pojavi) i isto tako za sve one koji su došli, a zaboravili su se prijaviti, dobili su akreditaciju kao da ništa nije bilo.  

Kako bi to sve radilo brzo i tečno za ovu priliku kompanija IDenticus koristila je dva štampača ColorWorks CW-C3500 i CW-C6000, uz podršku namenski izrađenog softvera koji vodi evidenciju o svim registrovanim učesnicima.